Als projectleider bodem ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerhande bodemonderzoeken, voor het opmaken van bodemsaneringsprojecten en het begeleiden van saneringen.

 

Je begeleidt en organiseert het volledige project, vanaf de opmaak van de offerte tot en met de verslaggeving en de facturatie. Jij bent ook degene die dit project helder en in niet-technische termen kan uitleggen en duiden.

 

Je hebt een bachelor of masterdiploma in een wetenschappelijke richting. Je bent ondernemend, neemt verantwoordelijkheid, je kan zelfstandig werken maar tegelijkertijd ben je ook sociaal voelend en voel je je goed in een team. Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in deze sector.

Bij ons kan je werken in een aangename sfeer, je kan zelf veel initiatief en verantwoordelijkheid nemen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een zeer flexibele werkomgeving maar verwachten diezelfde flexibiliteit ook van jou. De normen en waarden van ons bedrijf zijn zeer belangrijk en het is essentieel dat elke medewerker die ook onderschrijft.

 

Voor meer informatie kan je Greet Ceulemans contacteren op het nummer 03 491 95 60. Mailen kan op greet@gcm-a.be.

 

Solliciteren kan via het doorsturen van een motivatiebrief en CV naar greet@gcm-a.be

 

GCM-A Lier

Berlarij 104

2500 Lier

03/491.95.60

info@gcm-a.be

GCM-A Koksijde

Kursaallaan 68 bus 0101

8670 Koksijde

058/52.05.98

info@gcm-a.be