Bij GCM-A zijn vertrouwen, respect en integriteit essentieel voor de manier waarop en het kader waarbinnen we werken. Binnen dat kader zorgen wij voor een zeer praktische en oplossingsgerichte aanpak van een project. Geen routine maar een zeer persoonlijke aanpak voor elk project dat ons wordt toevertrouwd.

 

Ondertussen kunnen wij bogen op een ervaring van meer dan 25 jaar. Daarbij hebben wij meerdere honderden dossiers uitgevoerd en begeleid. De dossiers werden uitgevoerd in heel diverse sectoren : garages, tankstations, metaalverwerkende industrie, farmaceutische industrie, petrochemie, textielindustrie, (oude) stortplaatsen, voormalige gasfabrieken, …

 

Ook na zoveel dossiers blijft onze persoonlijke aanpak gehandhaafd. Wij kiezen niet voor routine-onderzoeken die we zo goedkoop mogelijk kunnen uitvoeren. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak van elk dossier waarbij de oplossingen voor onze opdrachtgever zo goed mogelijk tot hun recht komen (altijd binnen het geldende wettelijke kader !). Vandaar dat wij altijd garanderen dat wij een correcte prijs hanteren, wij garanderen niet dat dat voor elk onderzoek de goedkoopste prijs is. Onze meerwaarde zit in de persoonlijke en flexibele aanpak en die vraagt de nodige tijd en aandacht. Die zorgt er ook voor dat wij samen met – en voor – onze klant de beste oplossing zoeken.

GCM-A Lier

Berlarij 104

2500 Lier

03/491.95.60

info@gcm-a.be

GCM-A Koksijde

Kursaallaan 68 bus 0101

8670 Koksijde

058/52.05.98

info@gcm-a.be