Vrouw&Verbinding & partners

 

Vrouw&Verbinding is op 20 december 2012 opgericht door Gerda Duin, vanuit een verlangen om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording en vrouwelijk leiderschap. De eerste workshop vond plaats in januari 2013 en vanaf dat moment is Vrouw&Verbinding in korte tijd uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bewustwording, heling, (spiritueel) leiderschap en authentiek ondernemerschap.

 

De filosofie en de intentie van Vrouw&Verbinding is gericht op het (h)erkennen van het grote potentieel wat iedere vrouw in zich draagt. Daarnaast is het gericht op het hervinden van een stuk authentieke kracht. Gerda Duin richt zich hierbij op verschillende invalshoeken, die uiteindelijk allemaal leiden tot meer leiderschap. Uiteraard staat het thema ‘in verbinding zijn’ altijd centraal. In verbinding met jezelf, met anderen, met de natuur en ook met de niet zichtbare spirituele wereld.

Vrouw&Verbinding zet zich in om in verschillende provincies binnen Nederland (en deels in België) een infrastructuur op te zetten en aan te bieden, zodat stappen zetten naar bewustwording voor meer mensen laagdrempeliger en toegankelijker gaat worden.

 

Om dit te kunnen bewerkstelligen is Gerda een samenwerking aangegaan met een aantal vrouwelijke onderneemsters, die goed binnen de filosofie van Vrouw&Verbinding passen.
Op de Facebookpagina van Vrouw&Verbinding kan je de actuele en toekomstige ontwikkelingen volgen.

 

In 2020 ben ik, via mijn bedrijf GCM-A, een partner van Vrouw&Verbinding geworden voor de Belgische markt, om zodoende een ondersteuningspunt te zijn voor Belgische klanten van Vrouw&Verbinding aangaande het leveren van producten die bijdragen aan meer bewustwording. Daarnaast is de samenwerking met Vrouw&Verbinding in ontwikkeling, onder meer met het ontwikkelen van een boek/kaartendeck over krachtplekken en zal ik in de (nabije) toekomst ook een bijdrage leveren aan de retraites van Vrouw&Verbinding.

 

Graag licht ik hier mijn persoonlijke intentie meer uitgebreid toe.

 

Greet

GCM-A Lier

Berlarij 104

2500 Lier

03/491.95.60

info@gcm-a.be

GCM-A Koksijde

Kursaallaan 68 bus 0101

8670 Koksijde

058/52.05.98

info@gcm-a.be