Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/2/6/gcm-a.be/httpd.www/wp-content/themes/pe-cleaning-company/tpl/breadcrumbs.php on line 17

Op 18 maart 2018 is het weer dag van de zorg. Dan staat de ganse zorgsector nog eens even extra in de spotlights. Op die dag is er speciaal aandacht voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. Er wordt dan ook uitgekeken naar innovatieve projecten die de zorg kunnen verbeteren. Hoe kunnen nieuwe technieken en methoden, eventueel uit andere sectoren, bijdragen om de zorgverlening te verbeteren? Er zijn voortdurend onderzoeken en testcases in uitvoering om hieraan te werken en vooruitgang te boeken.

Dag van de Zorg 2018

Dag van de Zorg 2018

 

Ook GCM-A heeft een werkmethode ontwikkeld ter ondersteuning van de zorgsector. Het ontwikkelde werkmiddel is bestemd voor hoofdverpleegkundigen die hun team beter willen ondersteunen en stimuleren. Het is erop gericht een aantal hulpmiddelen aan te bieden aan hoofdverpleegkundigen die zij kunnen inzetten in hun dagdagelijkse werking. Via kleine stapjes kunnen grote veranderingen op de werkvloer gerealiseerd worden.

 

Deze methode is ontwikkeld voor hoofdverpleegkundigen maar is ook toepasbaar in andere sectoren waarbij leidinggevenden op zoek zijn naar methodes om hun medewerkers beter te ondersteunen in hun werk. De systematiek is over de sectoren heen bruikbaar.

 

Meer informatie is te vinden op https://www.dezorgsite.be/