Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/2/6/gcm-a.be/httpd.www/wp-content/themes/pe-cleaning-company/tpl/breadcrumbs.php on line 17

Bij GCM-A zijn vertrouwen, respect en integriteit essentieel voor de manier waarop en het kader waarbinnen we werken. Vanuit een vertrouwensrelatie met de klanten kiezen wij bewust voor een persoonlijke aanpak en niet voor routine. Dat betekent ook dat we vanaf het begin duidelijkheid proberen te geven over de prijs en niet kiezen voor commerciële trucs. Wij kiezen daarom voor duidelijke offertes die alle noodzakelijke activiteiten omvatten waardoor men achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook omtrent de timing proberen we duidelijkheid te verschaffen al is dat niet altijd voor alle opdrachten even eenduidig te bepalen.

 

Vandaar dat wij altijd garanderen dat wij een correcte prijs hanteren, wij garanderen niet dat dat voor elke opdracht de goedkoopste prijs is. Onze meerwaarde zit in de persoonlijke en flexibele aanpak en die vraagt de nodige tijd en aandacht. Die zorgt er ook voor dat wij samen met – en voor – onze klant de beste oplossing zoeken.

 

Uiteraard werken wij steeds volgens de geldende wetgeving maar ook daarbinnen kan er in vele gevallen toch gezocht worden naar een oplossing die het best is voor de klant. Bij een bodemonderzoek kan het in sommige gevallen bijvoorbeeld beter zijn om het onderzoek in de startfase uitgebreider te doen dan strikt voorzien omdat dan in een latere fase soms efficiënter ontgraven of gesaneerd kan worden. Ook dan moet onze klant erop kunnen vertrouwen dat wij dit doen om tot de beste oplossing te komen.

 

Ook voor milieucoördinatie is communicatie en een samenwerking op basis van vertrouwen de essentie. Met de intrede van de omgevingsvergunning (de samenvoeging van milieu en ruimtelijke ordening) is nauw overleg met architecten, aannemers en technische studiebureaus noodzakelijk om een kwaliteitsvol project te garanderen. GCM-A heeft de afgelopen jaren ook op dat vlak een netwerk uitgebouwd waarop zij kan rekenen.

 

Vertrouwen is enorm belangrijk omdat we niet altijd in alle omstandigheden goed nieuws kunnen brengen. Er is nog nooit een klant geweest die blij was als er verontreiniging op haar of zijn terrein werd vastgesteld. En toch is dat ook een boodschap die er soms bij hoort.

 

En soms moeten we aangeven dat we een opdracht niet doen. Als we merken dat er verwachtingen zijn waarbij men er vanuit gaat dat we naast bepaalde spots gaan boren of waarbij we bepaalde informatie niet kunnen opnemen dan kunnen we de opdracht niet aanvaarden. Integriteit en eerlijkheid blijven een basis.

 

We werken ondertussen al geruime tijd op deze manier en kiezen ervoor om ook de komende jaren in alle eerlijkheid, vertrouwen en integriteit ons uiterste best te doen voor onze klanten.